Industrial Center.ro

Produse de calitate din UE * Cel mai bun raport calitate / pret * Livrare rapida din stoc * Garantie achizitie 30 zile cu banii inapoi * Stoc permanent * Suna acum!

Azbest - Inlocuitor de izolatie termica din azbest

Compania noastra comercializeaza placi inlocuitor azbest, mai precis carton izolatie termica non-azbest, un produs performant la pret competitiv, care inlocuieste azbestul. Este foarte rezistent dpdv termic si izoleaza termic, astfel incat se creeaza o bariera termica intre obiecte fierbinti si spatiu care trebuie protejat.

Nota: azbestul a fost interzis de la comercializare, intrucat este cancerigen * Produsele noastre inlocuiesc cu succes azbestul *

Mai multe informatii despre cartonul inlocuitor azbest ("non-azbest"):

Compania noastra comercializeaza carton pentru izolare termica non-azbest, un produs care inlocuieste cu succes azbestul in toate aplicatiile si este accesibil ca pret. Cartonul de izolatie termica non-azbest, inlocuitor de azbest, este realizat din fibre ceramice presate si unite cu un liant, este competitiv ca pret.

Produsul poate fi folosit acolo unde exista suprafete plane de protejat, spre exemplu pentru cuptoare, centrale termice, seminee, hote, bucatarii, hornuri patrate, cosuri, in diverse situatii in care trebuie protejate suprafetele sau spatiul inconjurator de degajarea de caldura. El efectueaza o bariera termica si astfel previne disiparea caldurii in exterior.
Pentru informatii si comenzi:
© EMSAI INDUSTRIAL Srl. Toate drepturile rezervate.  |      Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT