Industrial Center.ro

Produse de calitate din UE * Cel mai bun raport calitate / pret * Livrare rapida din stoc * Garantie achizitie 30 zile cu banii inapoi * Stoc permanent * Suna acum!

Azbest - Inlocuitor de izolatie termica din azbest

Compania noastra comercializeaza placi inlocuitor azbest - carton izolatie termica non-azbest, un produs performant la pret competitiv, care inlocuieste azbestul.

Mai multe informatii despre azbest:

Azbestul este un material izolator termic, cu bune proprietati de izolare la temperaturi mari. Timp de multi ani, azbestul a fost utilizat pe scara larga. In prezent insa, azbestul a fost interzis, deoarece este foarte daunator sanatatii. Fibrele de azbest, odata inhalate, raman in plamani si pot genera in timp, o forma letala de cancer.

Azbestul a fost interzis atat in Uniunea Europeana, cat si in general in lume. Constructiile care inglobeaza azbest, sunt considerate risc major pentru sanatate si demolarea lor se face cu echipe protejate cu costum etans.

Din fericire, astazi exista excelente solutii inlocuitoare. Compania noastra comercializeaza carton pentru izolare termica non-azbest, un produs care inlocuieste cu succes azbestul in toate aplicatiile si este accesibil ca pret. Cartonul de izolatie termica non-azbest, inlocuitor de azbest, este realizat din fibre ceramice presate si unite cu un liant, este competitiv ca pret, si nu dauneaza sanatatii, chiar la utilizare permanenta.


Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@industrialcenter.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

© EMSAI INDUSTRIAL Srl. Toate drepturile rezervate.  |      Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact