Industrial Center.ro

Produse de calitate din UE * Cel mai bun raport calitate / pret * Livrare rapida din stoc * Garantie achizitie 30 zile cu banii inapoi * Stoc permanent * Suna acum!

Furtun exhaustare - furtun rumegus, span, praf - furtun exhaustor

Comercializam Furtun exhaustare - furtun rumegus, span, praf - furtun pentru exhaustor, pentru operatii de prelucrari in lemn si nu numai. Acest furtun este realizat din poliuretan de inalta calitate, rezistent in timp, ranforsat cu spirala metalica inglobata in peretele furtunului.

Furtunul de exhaustare este realizat din poliuretan de inalta rezistenta la abraziune. Acest produs este foarte usor, ultra flexibil, rezistent la actiunea rumegusului, spanului si a prafului de exhaustor.

Produsele noastre sunt de inalta tehnicitate, de cea mai buna calitate, produse in tari UE precum Germania si Italia - si in acelasi timp la un pret competitiv.

Tipuri constructive: Furtunul pentru exhaustor vine in doua variante principale. Tipul standard (tip "C" - foto sus) acopera probabil peste 90% din aplicatii, fiind ultra flexibil si rezistent, rezistent la abraziune si indoire repetata, usor si la un pret competitiv.

Tipul "H" (foto jos) este mai rar folosit, pentru aplicatii mai speciale, este util in cazul in care se transporta materiale mai abrazive (exemplu, span cu abrazivitate ridicata, unele granule abrazive etc), iar ca dezavantaje, este mai putin flexibil iar pretul este mai ridicat.

Alte caracteristici:

- Materialul peretelui furtunului: Poliuretan de inalta rezistenta la abraziune, non-toxic

- Temperatura de lucru: - 40*C / + 90*C (125*C pe timp scurt)
- Structura perete: poliuretan cu spira de otel incorprorata
- Diametre interioare disponibile: 40... 400 mm
- Lungime colac: 10.... 20 m

Pentru informatii si comenzi:

Informatii si comenzi:
EMSAI INDUSTRIAL SRL - Bucuresti
Vodafone:   0723.153.258
Telekom Fix:   021 250.84.10
Email: office@industrialcenter.ro
Adresa: Sos. Andronache 201 bis, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru: Luni-vineri, orele 9-16.30
Livrare in toata tara prin curierat. Va multumim si va asteptam!

© EMSAI INDUSTRIAL Srl. Toate drepturile rezervate.  |      Confidentialitate  |   Termeni  |   Contact