Industrial Center.ro

Produse de calitate din UE * Cel mai bun raport calitate / pret * Livrare rapida din stoc * Garantie achizitie 30 zile cu banii inapoi * Stoc permanent * Suna acum!

Stiplex - Placi stiplex, pret competitiv, import UE

stiplex pret transparent Oferim clientilor nostri STIPLEX sub forma de placi stiplex, import UE, de prima calitate, la pret accesibil.

Materialul stiplex se comercializeaza sub forma de placi de stiplex transparent, stiplex opal (alb laptos sau colorat). Avem pe stoc placi de stiplex transparent, la pret competitiv, cat si stiplex opal. Variantele colorate, satinat, oglinda se comercializeaza pe baza de comanda.

Stiplex-ul cunoscut si sub multe alte denumiri comerciale sau alternative, precum PMMA, plexic, sticla acrilica, placi acrilice, polimetacrilat de metil (acesta din urma fiind denumirea chimica). Placile de stiplex sunt versatile, materialul stiplex transparent fiind, asemanator sticlei din punct de vedere al aspectului si transparentei, insa mult mai rezistent ca sticla la impact. Produsele noastre sunt obtinute prin extrudare sau turnare, din import UE, produse de caltiate la cel mai bun pret.

stiplex colorat preturi
Stiplexul se foloseste ca inlocuitor de sticla, geam transparent, decoratiuni, realizarea de casete luminoase, si multe alte aplicatii.

Caracteristici placi stiplex:

- Grosimi placi stiplex transparent: - 2 ... 20 mm
- Grosimi stiplex opal: - 2... 5 mm
- Grosimi stiplex colorat, satinat, oglinda: - 3 mm; uneori 5 mm
- Dimensiuni placi de stiplex: 2050 x 3050 mm, 2030 x 3050 mm
- Alte dimensiuni stiplex transparent: 2050 x 1523 mm, 2050 x 1000 mm

Materialul stiplex are o claritate cu totul speciala, aproape identica cu a sticlei, si transparenta foarte buna, putand fi utilizat cu succes ca inlocuitor de geam; in plus este mult mai rezistent la impact ca sticla. Putem oferi si debitare gratuita inclusa la comenzile de placi mari. Stiplex de calitate superioara, import UE, preturi excelente

Pentru informatii si comenzi:
© EMSAI INDUSTRIAL Srl. Toate drepturile rezervate.  |      Confidentialitate  |   Termeni  |   CONTACT